Skip to main content

Comunicat Oficial / Comunicado oficial

GDE passa a formar part de la Xarxa de Partners de Catalonia Trade & Investment – ACCIO

El passat 9 de juliol de 2021, el Grupo de Desarrollo Empresarial I+D+i S.L. va passar a formar part de la Xarxa de Partners de Catalonia Trade & Investment – ACCIÓ.

S’inicia així una nova línia de col·laboració entre l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa i GDE, empresa de serveis integrals a l’R+D+i, que ja compta en el seu equip amb assessors acreditats per ACCIÓ.

Destaca, en aquesta nova col·laboració, que ambdues entitats treballarant coordinadament per l’atracció de noves empreses estrangeres amb projectes d’inversió productiva cap a Catalunya, així com en l’acompanyament i servei a les filials de grups internacionals ja implantats a Catalunya, més de 8.900 segons dades subministrades per ACCIÓ.

Estem convençuts que aquesta nova dinàmica de col·laboració permetrà donar un millor servei a les empreses estrangeres amb potencials projectes d’inversió a Catalunya, comportant sens dubte, beneficis per la nostra economia a tots els nivells.

______________________________________________________________________________________________________________________________

GDE pasa a formar parte de la Xarxa de Partners de Catalonia Trade & Investment – ACCIO

El pasado 9 de julio de 2021, el Grupo de Desarrollo Empresarial I + D + i S.L. pasó a formar parte de la Xarxa de Partners de Catalonia Trade & Investment – ACCIO

Se inicia así una nueva línea de colaboración entre l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa y GDE, empresa de servicios integrales a la I + D + i, que ya cuenta en su equipo con asesores acreditados por ACCIÓ.

Destaca, en esta nueva colaboración, que ambas entidades trabajará coordinadamente para la atracción de nuevas empresas extranjeras con proyectos de inversión productiva hacia Catalunya, así como en el acompañamiento y servicio a las filiales de grupos internacionales ya implantados en Catalunya , más de 8.900 según datos suministrados por ACCIÓ.

Estamos convencidos de que esta nueva dinámica de colaboración permitirá dar un mejor servicio a las empresas extranjeras con potenciales proyectos de inversión en Catalunya, comportando sin duda, beneficios para nuestra economía a todos los niveles.

DOCUMENTO –> GDE y la Red de Partners de Catalonia Trade – CAT